Om oss

2019 blir et pauseår for Jotunheimen Toppturcamp på Gjendesheim og Leirvassbu - men vi kommer sterkere tilbake i 2020. Spennende planer for Jotunheimen Toppturcamp 2020 er igang. Vi ønsker dere alle en god topptur-vinter!

Jotunheimen Toppturcamp drives av brødrene Jo og Gjermund Nordskar i samarbeid med Glittersjå Fjellgård, Gjendesheim Turisthytte DNT, Leirvassbu Fjellstue, Våga IL og Røde Kors.

Jo jobber til daglig i Norrøna Sport, har vært en av Norges beste terrengsyklister i mange år og er nå to-barns far og en fjellglad eventyrer. 

Gjermund jobber til daglig som fjellguide og forfatter av turboka “Toppturer i Jotunheimen”. Boka vil inneholde turbeskrivelser til de flotteste toppturene på ski i hele Jotunheimen, og skal lanseres høsten 2019 i samarbeid med Fri Flyt forlag. Bokprosjektet kan følges i sosiale medier på @gjermundnordskar

jotunheimen toppturcamp

den har alltid gitt oss...

mestring, følelser og opplevelser

 

Jotunheimen Toppturcamp er basert på vår oppvekst i naturen. Hele livet har vi vært i aktivitet med naturen som rammer. Den har gitt oss mestring, følelser og opplevelser, gjennom  ulike eventyr vi har opplevd i den. 

Vårt mål med Jotunheimen Toppturcamp er å inspirere og engasjere deltagerne til å oppleve den spektakulære naturen gjennom fysisk aktivitet og mestringsfølelse.

Velkommen til Jotunheimen Toppturcamp! Fjellhilsen Jo og Gjermund

Visjonen vår:   Inspirere til fysisk aktivitet gjennom unike naturopplevelser

Visjonen vår: Inspirere til fysisk aktivitet gjennom unike naturopplevelser

Kontakt oss

Navn
Navn

Følg oss på Instagram 


leie av toppturutstyr! 

Vi har et begrenset antall pakker toppturutstyr - førstemann til mølla

Disse to aktørene kan du kontakte for tilbud:

1) Gjendesheim Turisthytte | Mail: gjendesheim@turistforeningen.no | Tlf: 612 38 910

2) Intersport Beitostølen / Fjellkjeden.no | Mail: post@beit.intersport.no | Tlf: 992 37 558