24.-26.april 2020

om Leirvassbu

I hjertet av Jotunheimen, ved foten av den fjellet Kyrkja, finner du Leirvassbu Fjellstue - 1400 moh. Mange kjenner Leirvassbu fra den norske skrekkfilmen “Fritt vilt” som hadde premiere 2006, men virkeligheten er en helt annen. Her innerst inne i Leirdalen i Lom, omkranset av høye fjelltopper, møter vi et særdeles trivelig vertskap i Tove og Ole Jacob som har drevet stedet i mange år og kan fortelle:

“Leirvassbu er et fantastisk utgangspunkt for å gå toppturer, og fra hytta kan man bestige hele 50 fjelltopper over 2000 moh som dagsturer”

På Leirvassbu vil vi bestige 2000 meters topper som Midtre Høgvageltind, Sokse, Storebjørn og Semelholstinden og mye mer. Vi gleder oss!


 
 

Nyttig info

Parkering: Veien inn til Leirvassbu er en 15 km privat bomvei. I vintersesongen er den brøytet 9 km innover. Her settes bilen igjen på en stor parkeringsplass. De siste 6 kilometrene må gåes eller man kan avatale trensport med skuter eller beltevogn.

Beltevogn:  Kr 150,- pr person hver vei for de som bor på hytta og kr 250,- pr person hver vei for de som bor i telt (krever ofte mer plass). Det vil settes opp faste tider for henting/levering. 

Transport fra parkeringsplassen må bestilles senest dagen før ankomst.

Transport tilbake til parkeringsplassen kan bestilles senest samme morgen som avreise.

Dusj- og garderobe: På Leirvassbu Fjellstue er det dus, garderober og tørkerom. På Leirvassbu er også kafeteriaen og baren åpen for mat og drikke.

Utleie av toppturutstyr: Leie av toppturutstyr (støvler, ski, staver, feller) utgjør et begrenset antall – førstemann til mølla!

Intersport Beitostølen / Fjellkjeden.no | Mail: post@beit.intersport.no | Tlf: 992 37 558 

 

mat og overnatting

Bestilles av hver enkelt direkte hos Leirvassbu. Du kan velge full kost og losji, kun noen måltider eller bo i telt/lavo - alt etter ønske og behov. PS. Vær raskt ute da det er begrenset med plass på hytta. Bestilles av hver enkelt på nettsiden leirvassbu.no på telefon: 61211210

fantastiske opplevelser! Vi kommer tilbake neste år!
— Deltaker

fantastiske TURER, SUPRE FOLK OG VELDIG LÆRERIKT
— Deltager